Зодиакален съновник - Телец

Телеца е една от малкото зодии, които държи страшно много на хубавия сън. Не достатъчното количество сън, може да доведе всеки представител на тази зодия до цялостен дискомфорт.

Сънищата са пъстри и ярки. Често са изпъстрени с обилно количество информация. Интересното при Телеца е , че той се подава на внушения и силна възприемчивост спрямо проблемите на хората от негово обкръжение. Съновиденията може да се свързани с конкретни проблеми на близки и познати. Не са изключени случай при които те са и крайно негативни т.е. наличието на кошмари. За това задължително условие е когато се тълкува сън на Телец, да се взима под внимание всеки един детайл и да се филтрира.

За да бъде отсята правилната информация на съновидението от безполезната е нужно не само наличието на съновник, но определено и на силна интуиция.

Чести тази зодия сънува силно еротични сънища или са свързани с ядене, храна и гастрономически вкусотии. Този тип сънища разтоварват Телеца.

Важното тук е , че тази зодия, много често сънува физическите си показатели. Например Телеца е имал проблем с ръката си, то най- вероятно след време ще сънува, че пада и удря точно тази ръка.


мистично.ком

Няма коментари: