Дневник за сънища on-lain

Ако владеете свободно английски и искате да създадете свой дневник, в който да описвате сънищата си и сайта да се опита да ги разтълкува или да ви свърже с други хора с подобни сънища ето и три сайта, които са за вас.

www.sawlogs.net - Девизът на Sawlogs e „Сънувай. Запиши. Сподели.“. Всеки, който има интерес, може да отвори собствен онлайн дневник за сънища. Той е личен и таен, човек сам избира дали и какво от него да направи публично достояние. Сайтът ще ви даде всякакви статистики, свързани със сънищата ви, и ще опита да ви свърже с други хора, които сънуват подобни неща.

www.dreamjournal.net - Още едно от популярните онлайн места, предлагащи дневници за сънища. DreamJournal се опитва да направи карта на най-често срещаните насън символи. Ако имате желание, можете и да добавите свои интерпретации към разказите на други потребители.

www.sleepdisordersguide.com - Ако не ви е до дневник на сънищата, понеже имате проблеми със заспиването, тук може би ще ви помогнат. Сайтът е посветен на различни проблеми, свързани със спането - от безсъние през хъркане до кошмари или сомнамбулизъм.

сънища.блогспот.ком

Няма коментари: