Кармични сънища

Един проблемите на съвремието е, че сънят е смятан за непродуктивна част от живота ни, досадно задължение, което трябва да бъде отхвърлено, за да заредим батериите си. Но, колкото и да се струва странно на деловите скептици, сънят е изключително продуктивен.

Докато тялото ни спи и мозъкът ни си почива, и те, и самото ни съзнание са във връзка с лечебното и регулиращо влияние на Вселената, убедени са вярващите в силата на духовното начало. Ако си мислите, че нищо не ни се случва, докато спим, сте на погрешен път.
Кармичните сънища решават проблемите ни

Не сте ли забелязали, че понякога си лягаме с притеснение за определен проблем и на сутринта вече не усещаме същото притеснение? Не напразно казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. Всъщност нищо не се е променило, защо тогава не усещаме същото напрежение, както преди да заспим?

Точно по време на съня някои проблеми се избистрят, а част от сънищата работят за изчистването на кармата от миналите ни животи. По какво обаче да познаем кармичните сънища? Ако в съня ви виждате древни постройки, хора със старинни дрехи, това ви води в един от вашите предишни животи. Вие имате кармичен сън, който иска да ви подскаже защо не се разбирате с някого в сегашния си живот. Най-вероятно сте се спречкали в предишен и не сте доизяснили отношенията си.

От друга страна, да вземем за пример убеждението на някои хора, че ще умрат млади и затова искат да изживеят живота си бързо и в удовлствия. Смята се, че това е спомен от минал много къс живот, прекъснат на младини, и този спомен се превръща в защитен механизъм. Живот на ръба също е спомен от предишни съществувания, в който човек е изживял наистина кратък и опасен, но много сладък и наситен с приятни емоции живот.


сънищата.ком

Няма коментари: