Число/а

Число/а
-1, е знак, че си верен и благороден към своите приятели. Символ на волята, възприемчивостта и вдъхновението.
- 2, означава, че не си доволен(а) от живота си, но трудно ще можеш да го промениш. Символ на двойствеността, на грижата за другите, на споделянето и съдружието.
- 3, е препоръка да започнеш нова работа. Символ на триединството на Бог Дух (Майка), Баща и Син, на волята за изява и разговори, на мъдростта и любовта.
- 4, е знак, че всичко ще ти идва отръки. Символ и господар на „аз-а" законите на земята, на символите от кръста, на посвещението, на жертвоприношението и кармата.
- 5, е знак, че имаш и ще имаш много верни приятели. Символ на петолъчната звезда, т.е. на идеалния човек, на свободата, на многостранността, на непрекъснатия стремеж към разширение и усъвършенстване.
- 6, ако сънуваш или пишеш числото, ти предрича голям и дълготраен успех. Символ на баланса, особено в междучовешките отношения, между небето и земята, на сватбата, на емоцията и мисълта.
- 7, е много хубав знак и означава, че трябва да очакваш само хубави и добри неща. Числото на мистиката, символ на търсенето на истината, на човека, който гледа живота от различна гледна точка.
- 8, ако сънуваш или го произнасяш, ще постигнеш големи финансови печалби. Символ на човешката сила, получена от неговия микро- и макрокосмос.
- 9, ти предсказва някаква печалба, но и тъга по деца или родители. Символ на власт, на господство над уроците на живота и преодоляване на предизвикателствата му, на развитието на по-висшата воля.
- 10, ако сънуваш е знак за завършек. Символ на целостта и единението с Бога.
-11, показва, че си човек, на когото всичко му идва отръки, затова препоръката е да се заловиш с такава работа, която ще зависи единствено от сръчността на ръцете ти. От това само ще спечелиш. Това е числото на господството, защото има и допълнителна сила, изразена в числата 22, 33, 44 и т.н. Всяко от тях има двойна доза от качеството на първоначалното си число.
-12, символ на космическия ред, на сливането на света с Духа, на ученичеството.
-100, ако сънуваш е добро предзнаменование, защото ти обещава винаги успех в паричните сделки.
Ако сънуваш някакви числа, внимавай за всяко свое действие.
Ако играеш с тях тото или лотария, постарай се да запомниш тези числа.

Няма коментари: